Avond-,nacht- en weekenddienst – Huisartspraktijk De Noord – Urk
Header afbeelding
Huisartspraktijk De Noord
De Noord 8B 8321 BA
Urk

Avond-,nacht- en weekenddienst

 

Per 1 januari 2021 is de praktijk aangesloten bij de Huisartsenpost Emmeloord voor de avond, nacht en weekenddiensten. Oorspronkelijk zou dit per 1 februari 2021 zijn, maar is eerder geworden vanwege gewijzigde praktijkomstandigheden binnen HAGRO Urk-1. Hierdoor was het niet meer mogelijk  om op verantwoorde wijze de kleinschalige dienstregeling vorm te geven. Dit betekent dat u voor spoedeisende zaken in de avond, nacht en het weekend, die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kunt bellen met de Huisartsenpost Emmeloord, telefoon: 0900 333 6 333.

Als u belt met de huisartsenpost, bepaalt  een speciaal opgeleide doktersassistent (triagist) hoe u het beste geholpen kunt worden. Dit kan zijn met een zelfzorgadvies, een telefonisch consult, een consult op de huisartsenpost of een visite door de dienstdoend huisarts. In geval van spoed kan ook direct een ambulance gestuurd worden.

Meer informatie over de huisartsenpost: www.medrie.nl.

De triagist heeft de volgende gegevens van u (of van degene voor wie u belt) nodig:

  • uw BSN-nummer;
  • naam, adres en geboortedatum;
  • de gegevens van uw verzekering (verzekeringskaart of polisblad);
  • de naam van uw eigen huisarts;
  • uw medische voorgeschiedenis;
  • uw actuele medicijngebruik

Naar de huisartsenpost? Neem uw legitimatiebewijs mee!

Voor verloskundige hulpvragen, incl. bevallingen,  en terminale zorg, wordt het 06 nummer van de huisarts beschikbaar gesteld voor buiten kantoortijden. 

 

Volg je zorg

Goede, veilige en snelle zorg – dat willen we allemaal als we het nodig hebben. Of we nu chronisch ziek zijn, of na een ongelukje op de huisartsenpost komen. Die goede, veilige en snelle zorg begint met informatie. Informatie over onze gezondheid op dat moment. Want dat kunnen niet alle zorgaanbieders weten. Gelukkig kunnen zij belangrijke gegevens over onze gezondheid delen met elkaar via het Landelijk Schakelpunt. Maar alleen als het nodig is. En alleen als wij daar toestemming voor hebben gegeven. Op www.volgjezorg.nl/toestemming is het mogelijk om op verschillende manieren toestemming te geven voor uitwisseling van uw medische gegevens.