Avond-,nacht- en weekenddienst – Huisartspraktijk De Noord – Urk
Header afbeelding
Huisartspraktijk De Noord
De Noord 8b 8b 8321 BA
Urk

Avond-,nacht- en weekenddienst

De avond- en nachtdienst wordt door één van de praktijken van de HAGRO URK-1 verzorgd. Deze dienst loopt van 17.00 uur tot 8.00 uur de volgende morgen.

Voor diegenen die overdag of door de week niet in staat zijn het spreekuur te bezoeken, is er de mogelijkheid op een avond of in het weekend te komen. Via de assistente kan er een afspraak worden gemaakt voor het avondspreekuur van dokter Bloed. Wanneer u een afspraak wilt door dit spreekuur, moet er wel voor 12.00 uur een afspraak zijn gemaakt. Dit spreekuur is vanaf 20.00 uur.

Tijdens avond, nacht en weekendconsulten, buiten de reguliere spreekuren, kunt u gevraagd worden te komen naar Urkerdwarspad 3, waar ook een spreekkamerfaciliteit aanwezig is.

In het weekend is er de mogelijkheid ter spreekuur te komen op zaterdag van 9.00 tot 10.00 uur en zondag van 14.00 tot 15.00 uur. Deze spreekuren worden door één van de praktijken van HAGRO-URK1  gehouden door de dienstdoende huisarts in diens praktijk.

Voor deze spreekuren hoeft u geen afspraak te maken. Deze spreekuren zijn bedoeld voor hen die door de week niet op Urk zijn en voor zaken die niet kunnen wachten tot maandag. Deze spreekuren zijn uitsluitend toegankelijk voor ingeschrevenen van de praktijken van de HAGRO Urk en voor passanten van buiten Urk. Welke praktijk dienst heeft, kunt u vinden in de plaatselijke krant “Het Urkerland” en op de website onder het kopje dienstrooster.