Spreekuur – Huisartspraktijk De Noord – Urk
Header afbeelding
Huisartspraktijk De Noord
De Noord 8B 8321 BA
Urk

Spreekuur

Tijdens openingstijden is de praktijk rechtstreeks bereikbaar via het telefoonnummer: 0527-298080.

Gedurende weekdagen zijn er reguliere spreekuren dagelijks vanaf 8.00 uur en 14.30 uur. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Houdt u er rekening mee dat per afspraak tien minuten worden gereserveerd? Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef dat aan bij het maken van de afspraak; we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en urgentie van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Wilt u rekening houden met het volgende?

  • voor het maken van een afspraak, het aanvragen van een visite of recept voor dezelfde dag, wilt u bellen voor 10:00 uur?
  • voor het maken van een afspraak, het aanvragen van een visite of recept niet voor dezelfde dag, kunt u de assistente de hele dag bereiken tijdens openingstijden, maar bij voorkeur in de ochtend.
  • wilt u de dokter telefonisch spreken, overleg dan met de assistente voor de mogelijkheden.

Als  het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd hebben om naar de praktijk te komen. Huisbezoeken worden  na het ochtendspreekuur of aan het einde van de middag gedaan. Wilt u dezelfde dag een huisbezoek van de dokter, belt u dan voor 10:00 uur ’s morgens.