Historie – Huisartspraktijk De Noord – Urk
Header afbeelding
Huisartspraktijk De Noord
De Noord 8B 8321 BA
Urk

Historie

Sinds 1 januari 2006 is Huisartspraktijk De Noord actief. Eerst vanuit een tijdelijke locatie aan de Industrierondweg, maar per 22 september 2006 is de praktijk verhuisd naar de nieuwbouw aan ‘De Noord’. Huisartspraktijk De Noord heeft een samenwerkingsverband met huisartspraktijk Steenbank.

Onder grote belangstelling werd op 30 september 2006 door Prof. Dr. B. Smalhout de openingshandeling verricht van de nieuwbouw. Zie onderstaande links voor berichtgeving betreffende de open dag.

Een volgende mijlpaal was 27 maart 2008. Sindsdien heeft de praktijk het kwaliteitskeurmerk van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen) ontvangen. Lees verder

Het gebouw biedt tevens ruimte aan Fysiotherapiepraktijk Fytac locatie Urk en de Logopediepraktijk Urk. Tevens houdt de Stichting Hulp en Steun kantoor in het nieuwe gebouw. Per 1 juni 2007 is dhr.  A.W. Beekman, osteopaat, 2 dagen per week werkzaam aan de Noord.

In 2009 is het praktijkgebouw uitgebreid met extra kamers op de begane grond en een verdieping. De extra kamers op de begane grond worden gebruikt door de Stichting Hulp en Steun. De eerste verdieping is in gebruik genomen door Fytac Urk.